Borgerlige Danmark bevarer danske værdier og kultur

Borgerlige Danmark er danskernes parti som vi har skabt for at vi kan bevare og beskytte de danske værdier og den danske kultur.

Danskerne har tilkendegivet overfor Borgerlige Danmark, at man ofte oplever en stor risiko for, at der i Danmark vil udvikle sig en muslimsk dominans, der er meget uheldig for vort land. Dette er en vigtig sag for alle danskere, der kæmper for de gode danske værdier  og vores danske kultur og som er imod at islamisk kultur vinder frem i Danmark.

Prognoserne siger, at antallet af disse mennesker vokser stærkt, og vil være i overtal indenfor få år. Derfor vil vi sørge for at der kommer en debat om Borgerlige Danmark således at vi vil høre alles mening om forholdene i hele Danmark.

Som tingene har udviklet i de senere år, hvor vi oplever at hele bydele i København, Odense og Aarhus samt de større byer bliver domineret af muslimer, hvorfor man oplever slagsmål, skyderier og mord i gaderne.

Danske fængsler er også overfyldte af folk af fremmed herkomst.

Danskernes frygt er derfor stigende.

Denne udvikling vil vi i Borgerlige Danmark sætte en stopper for.

Denne udvikling vil vi i Debat om Borgerlige Danmark sætte en stopper for

Se vort program for de danske værdier

Derfor beder vi Jer om at støtte vores politik, så vi sammen kan beskytte danskerne mod en uheldig fremmed indflydelse.

Så derfor opfordrer vi dig til støtte Borgerlige Danmark med en vælgererklæring, og måske også blive medlem af partiet Borgerlige Danmark.

Hvis du ønsker at bidrage med din indsats i Borgerlige Danmark så tøv ikke med at kontakte os.

– Vi vil Danmark.