Debat om Borgerlige Danmark

Borgerlige Danmark ønsker nu en debat om hvordan vi kan bevare den danske kultur og sørge for at Danmark er et godt sted at være for danskerne og den danske kultur.

Vi i Borgerlige Danmark oplever at den danske kultur trænges tilbage til fordel for den muslimske kultur. Der er en risiko for at vi får Sharia lignende forhold i landet.

Dette vil Borgerlige Danmark rette op på.

Vi vil sikre at Borgerlige Danmark er dem, der beskytter danskerne ved at styrke de danske værdier og fremme den danske kultur.

 

Borgerlige Danmark fører den nye borgerlige politik

Borgerlige Danmark vil det bedste for danskerne

Borgerlige Danmark om de danske værdier

Danskerne er blevet taget ved næsen af statsministeren

Sommerpakken

Borgerlige Danmark vil en mere skarp politik

Borgerlige Danmark – Grundlovstale

Borgerlige Danmark tager nu danskernes parti

Borgerlige Danmark er kritisk overfor lang nedlukning

Borgerlige Danmark med skarp kritik af Dansk Folkeparti

Borgerlige Danmark vil have arbejdspladser åbnet igen

Økonomisk plan for Corona mangler

Corona: Var det rigtigt at lukke Danmark ned?

Red Barnet støtter menneskesmugling

Borgerlige Danmark viser vejen

 

 

 

 

 

 

Debatten på Borgerlige Danmark understøttes af partiets linie i politik. Læs mere om vores politik her på Borgerlige Danmark. Vil du også med i denne debat kan du sende en email på vores kontakt side: Skriv til os på Borgerlige Danmark så vil vi tage din mening i betragtning.

Det er vigtigt for Borgerlige Danmark som et parti i blå blok at vi ønsker at bevare den specielle danske kultur med alle dens mange værdier som vi alle sætter pris på. Vi ønsker dansk kultur bevaret for vore børn og deres efterkommere. Det er vigtigt at Borgerlige Danmark bevarer dansk kultur. Vi ønsker at Danmark også er for danskerne når vi kommer i Folketinget for at lave love og regler om at beholde den danske kultur.

Vi har et program der giver danskerne den politik i det Borgerlige Danmark som er i en samlet blå blok. Vi vil opnå den bedste politik med et udgangspunkt i det som de fleste danskere ønsker. Det er vigtigt at der i landet bliver en mere homogen befolkning, uden nogle udefra kommende trusler. Du får et nyt og bedre land i balance med vores politik. Du kan vælge at sørge for den rigtige politik, ved at du beslutter dig til at du også giver din støtte til partiet Borgerlige Danmark.

 

 

 

Kig også på vores Facebook side om Borgerlige Danmark og deltag i debatten. Vi vil også gerne høre din mening.

 

Tagged , ,