Borgerlige Danmark vil derfor sikre danske værdier og den danske kultur


Borgerlige Danmark bevarer danske værdier og kultur
Borgerlige Danmark bevarer danske værdier og kultur

Borgerlige Danmark er danskernes parti, som vi har skabt for at vi kan bevare og beskytte de danske værdier og den danske kultur.

Danskerne har ofte tilkendegivet overfor Borgerlige Danmark, at man tit oplever en stor risiko for, at der i Danmark vil udvikle sig en muslimsk dominans, der er meget uheldig for vort land. Danskerne har sagt at det er en vigtig sag for alle os, der kæmper for de gode danske værdier og vores danske kultur, og som vil kæmpe imod at islamisk kultur vinder frem i Danmark.

Vi vil værne om borgerlige DanmarkPrognoserne siger, at antallet af disse mennesker vokser stærkt, og vil være i overtal indenfor få år. Derfor vil vi sørge for at der kommer en debat om Borgerlige Danmark således at vi vil høre alles mening om forholdene i hele Danmark.

Som tingene har udviklet i de senere år, hvor vi oplever at hele bydele i København, Odense og Aarhus samt de større byer bliver domineret af muslimer, hvorfor man oplever slagsmål, skyderier og mord i gaderne.

Danske fængsler er også overfyldte af folk af fremmed herkomst. Danskernes frygt er derfor stigende.

Denne udvikling vil vi i Debat om Borgerlige Danmark sætte en stopper for Se vort program for de danske værdier

Derfor beder vi Jer om at støtte det borgerlige Danmark, så vi sammen kan beskytte danskerne mod en uheldig fremmed indflydelse.

Så derfor opfordrer vi dig til støtte Borgerlige Danmark, og måske også blive medlem af vort medie.

Hvis du ønsker at bidrage med din indsats i Borgerlige Danmark så tøv ikke med at kontakte os.

– Vi vil Danmark. Borgerlige Danmark bør gå foran og forene landet for danskere, og sikre et land i balance ved at stille op med et program for det borgerlige Danmark der bevarer vor stolte danske kultur.

Med bevægelsen Borgerlige Danmark er det vigtigt at den danske kultur med alle dens mange prisværdige værdier bliver bevaret for vore børn og deres efterkommere.

Vi ønsker at beholde den danske kultur.

Vi har et program der giver danskerne den bedste politik med et udgangspunkt i det som de fleste personer ønsker. Du får et nyt og bedre land i balance, ved at du også giver din støtte til partiet.

Borgerlige Danmark ønsker at tage danskernes parti. Vi har skabt det til dem der ønsker at bevare og beskytte de danske værdier og den danske kultur. Borgerlige Danmark vil værne om dansk kultur.

    Lokal TV Fyn kan nu ses på TVFionia.dk og du oplever at se fynsk lokal TV på Yousee's kanal 97.  Borgerlige Danmark har som mål at skabe et bedre Danmark der er i balance, ved at gøre vores indflydelse gældende Borgerlige Danmark er et nyt borgeligt medie der er dannet for at bevare og beskytte den danske kulturarv. Borgerlige Danmark ser en stor risiko for, at der i Danmark udvikler sig en muslimsk dominans og udvikling, der er uheldig for vort land. Her kan du selv følge med i debatten om Borgerlige Danmark. Vi vil også gerne deltage i en debat

Det Borgerlige Danmark - Her kan du selv følge med i debatten om Det Borgerlige Danmark

Vi giver dig nyheder om Borgerlige Danmark så du let kan følge med.

Borgerlige Danmark har et mål om at blive hørt i folketinget og gøre vores indflydelse gældende. Det kan du hjælpe med.

Kom og vær med til at gøre det muligt.

Borgerlige Danmark ønsker at være det foretrukne talerør for hele Danmark.
Du kan også være med i dit lokalområde.

Se mere i vore lokale afdelinger af vores medie.

De sidste nye prognoser siger, at antallet af fremmede mennesker vokser stærkt, og vil være i overtal indenfor få år. Som tingene har udviklet i de senere år, hvor hele bydele i Købehavn, Odense og Aarhus samt de større byer bliver domineret af muslimer, med risiko for at man ser skyderier og slagsmål. Danskernes frygt er derfor stigende, hvilket er forståeligt. Denne udvikling vil vi sætte en stopper for.

Borgerlige Danmark ønsker at vi bevarer danske værdier og dansk kultur

Borgerlige Danmark vil nu sikre dansk kultur og danne bevægelser i Borgerlige Danmark der værner om de danske værdier.

Borgerlige Danmark ønsker at vi bevarer danske værdier og dansk kultur

Borgerlige Danmark vil sikre den danske kultur i det rigtige Borgerlige Danmark der skaber et land for danskerne

Det Borgerlige Danmark bevarer danske værdier og kulturWeb Design i Nyborg sikrer at du kan få din egen hjemmeside og webshop.

Peder Andersen    
Peder Andersen - You will be able to network and get serious advise about creating your own dream life with residual income and financial freedom.

Det Borgerlige Danmark ønsker at vi bevarer den specielle danske kultur, Bevar dansk samfund og beskyt den danske kulturarv.

Vi Vil Danmark.

    Se nyt Lokal TV Fyn med TV Fionia der nu kan opleves og du kan selv finde fynsk lokal TV på Yousee's kanal 97.