Borgerlige Danmark med en stor vision om at vi kan sikre danske værdier og den danske kultur FORSIDE     ARTIKLER     OM OS     KONTAKT

Borgerlige Danmark - Kontakt os

- Hør mere om Borgerlige Danmark -
Hvem er Borgerlige Danmark?
Borgerlige Danmark ønsker at skabe et nyt og bedre Danmark. Vi ønsker de rigtige danske værdier der vil kunne give os alle et meget mere borgerligt projekt i Danmark.

Os der tegner det Borgerlige Danmark ønsker at vi kan kendes på, at vi styrker danske værdier og bevarer dansk kultur.

KONTAKT

Du kan kontakte os på

Borgerlige Danmark
c/o Amera.dk
Lindholm Havnevej 31
5800 Nyborg

mail: info@borgerligedanmark.dk

Borgerlige Danmark har en stor vision om danske værdier og dansk kultur

Kort Sagt om Borgerlige Danmark

Vi mener at det er vores opgave at det Borgerlige Danmark bør gå foran og forene Det Borgerlige Danmark for danskere. Vi vil sikre et Danmark i balance ved at stille op med en vision for det borgerlige Danmark der bevarer vor stolte danske kultur.Borgerlige Danmark har en stor vision om danske værdier og dansk kultur

Borgerlige Danmark er os med en helt ny og stor vision om at vi bør bevare vore danske værdier og dansk kultur

Borgerlige Danmark har nu skabt en vision som er den at vi ønsker at skabe et nyt og bedre Danmark med danske værdier.

Os der tegner det Borgerlige Danmark skal kendes på at vi er dem der styrker danske værdier og bevare den specielle danske kulturVi har en vision der giver danskerne det bedste udgangspunkt med de ideer som de fleste personer ønsker. Du får et nyt og bedre land i balance.

Borgerlige Danmark ønsker at tage danskernes værdier alvorligt. Vi har skabt de gode forudsætninger til dem der ønsker at bevare og beskytte de danske værdier og den danske kultur. Borgerlige Danmark vil værne om dansk kultur.

Borgerlige Danmark har som mål at skabe et bedre Danmark der er i balance, ved at gøre vores indflydelse gældendeDet Borgerlige Danmark bevarer danske værdier og kulturWeb Design i Nyborg sikrer at du kan få din egen hjemmeside og webshop.

Peder Andersen    
Peder Andersen - You will be able to network and get serious advise about creating your own dream life with residual income and financial freedom.

Det Borgerlige Danmark ønsker at vi bevarer den specielle danske kultur, Bevar dansk samfund og beskyt den danske kulturarv.

Vi Vil Danmark.

    Lokal TV Fyn ses nu på med TVFionia.dk og du vil kunne opleve at se fynsk lokal TV på Yousee kanal 97.